Громадська ініціатива з прибирання Києва втілилась у реальність

05.06.2010

5 червня ми здійснили одночасне прибирання 20 зелених зон в усіх районах Києва!

Сміття збирали роздільно: пластикові пляшки, скло та інше. Паралельно ми збирали звернення киян до КМДА щодо проведення системних заходів у сфері поводження зі сміттям.

Важливо те, що ми підняли питання системного підходу до засмічення, і те, що акція об’єднала зусилля одразу багатьох громадських організацій.

Акція відбулася саме завдяки зусиллям таких організацій як: Рух добровольців «Простір свободи», ВМГО «Демократичний Альянс», Благодійний фонд «Україно! Я за тебе!», Екоклуб «Зелена Хвиля» та багатьох інших.

Я дякую кожному з координаторів за організацію прибирання у своїй зеленій зоні! Дякую переробникам побутових відходів (особливо «Київміськвторресурсу») за вивезення посортованого сміття. Взагалі дякую кожному члену нашої команди за підготовку акції, за внесок у її здійснення!

Дуже важливо, що інформацію про нашу акцію поширювали: радіостанція EuropaFM, портал Oboz.UA, HeadHunter, tochka.net та інші.

Фотозвіт з акції має з’явитися завтра. Планую його розширювати, відбирати найкращі фотографії.

Конкретні цифри будемо повідомляти поступово (читайте Твіттер-стрічку). На початку тижня подамо звіт про досягнення акції.

Вже зараз точно можу сказати одне: людям важливо жити серед чистоти і краси, люди готові гуртуватись і активно діяти заради цього – саме тому і відбулась наша акція.

У єдності – сила!

Найщасливіша людина у світі,
координатор проекту “Зробимо Київ чистим!”
Юрій Пивоваренко

Більше інформації та фото – на http://letsdoit.org.ua/