Фальшування громадських слухань не зупинить боротьбу за зелені зони Харкова

20.06.2010

«Громадськість Харкова і всієї України має захистити зелені зони міста незважаючи на сфальшовані міською владою громадські слухання», - вважає член Великого кола «Простору свободи» Тарас Пушкар, який узяв участь у подіях у Харкові 19 червня.

«Потрібно добитися міського референдуму з цього приводу, бо, за даними опитувань, 2/3 харків’ян виступають проти знищення зелених зон, а влада нищить їх всупереч думці людей», - вважає Тарас Пушкар.

Представник «Простору свободи» констатував, що міська влада свідомо перетворила громадські слухання на фарс:

«Для слухань вибрали приміщення, що не вміщало й третини бажаючих зареєстрованих. Реєстрація учасників була анонсована на 9 ранку, початок слухань – на 10, проте вже о 8.00 вхід до зали був перекритий і заповнений залежними від влади працівниками бюджетної сфери. Майже ніхто з сотень зареєстрованих на слуханнях громадян не зміг скористатися законним правом голосу. Такі маніпуляції дозволили владі протягнути свій варіант резолюції, що не передбачає серйозних кроків по захисту зелених насаджень міста. Все це супроводжувалося бурхливими протестами маси людей під стінами Київського райвиконкому Харкова, де відбувався цей фарс».

 

 

Фото взято з сайту http://glavnoe.ua.