Насолода від музики під Трипільськими зорями

02.07.2010

Днями «десант» Руху добровольців "Простір свободи" гайнув до Черкас, щоб відвідати благодійний етнофестиваль "Трипільські зорі", якому організація вже традиційно надала підтримку, а заодно зустрітися з черкаськими активістами.

На узбережжі Дніпра, в Долині троянд у Черкасах розташувалася сцена, декілька творчих майданчиків і ятки з різними товарами. Також було декілька наметів кришнаїтів, які безкоштовно роздавали смачну їжу всім охочим.

Було що послухати, було під що енергійно потанцювати – драйву вистачало! Гурт «Гуляйгород», як завжди, заводив юрбу українською музикою та танцями. За ними жару задала команда «БандурБенд». Ці чортяки розворушили натовп, задали усім такого ритму!

Надвечір порадував око єдиний в Україні театр тіней "Див".

Перед початком другої музичної частини 27 червня був класний перфоманс -- BodyArt шоу від екологічного театру "Арт-місія" та гурту "Ліфт".

А хедлайнером цьогорічного фестивалю став гурт «Zdob si zdub» із Молдови.

Щороку фестиваль стає все більш цікавим і популярним, не в останню чергу – завдяки підтримці міської влади та Черкаського голови Сергія Одарича.

Гасло фестивалю «Порозмовляємо? – українською!» виражалось у створенні вільного українського простору, чогось дійсно щирого та справжнього в самому серці України – на Черкащині.