Стань координатором прибирання 28 квітня

02.04.2012

В суботу, 28 квітня 2012 року, об 11.00 відбудеться всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!». Тисячі людей вийдуть у засмічені сквери і парки своїх міст та разом приберуть їх від сміття.

Запрошуємо Вас стати нашим координатором!

Координатор – це людина у місті, селищі чи селі, яка бере на себе відповідальність та організовує прибирання на місцевому рівні.

 

Що робить координатор?

·        знаходить місця в місті чи селі, які потребують прибирання

·        проводить реєстрацію учасників акції та роз'яснювальну роботу

Дані про координаторів оприлюднюються на сайті акції, щоб інші її учасники змогли знайти цих поважних людей для подальшої співпраці. Ось тут – перелік людей, які вже стали координаторами http://www.letsdoit.org.ua/static/contacts/

Якщо у цьому переліку немає Вашого населеного пункту, це значить, що Ви допоможете зробити Україну чистою, ставши нашим координатором. Зголошуйтесь, будь ласка, на poshta@dobrovol.org

Якщо координатор у Вашому місті вже є, - зв’яжіться з ним, щоб допомогти провести прибирання 28 квітня, візьміть на себе прибирання в окремому парку чи іншій території.

 

Прохання також поширити цю інформацію.

Гірко бачити, як наша чудова Україна поступово перетворюється на великий сірий смітник! В наших силах разом це зупинити.

       Давайте разом зробимо Україну чистою!