Стань координатором прибирання 20 квітня

04.03.2013

Дорогі друзі!

Запрошуємо вас долучитися до наймасовішого прибирання за часів незалежної України – акції "Зробимо Україну чистою! 2013", що є частиною міжнародного проекту "Let's Do It World!".

20 квітня 2013 року спільними зусиллями ми плануємо зібрати 100 000 людей у 200 населених пунктах України. В один день разом на прибирання вийдуть громадські організації, колективи компаній, школярі, студенти, молоді сім'ї з дітьми, їхні друзі та знайомі – щоб своїми руками звільнити Україну від сміття!

Наша команда з минулої весни працює над тим, щоб забезпечити всі населені пункти пакетами для прибирання, рукавичками, рекламними та іншими матеріалами. Втім найголовніше для акції – це активні люди! 

І Ти можеш долучитися до КОМАНДИ КООРДИНАТОРІВ прямо зараз!

Готовий до дій? Тоді заповни анкету на головній сторінці сайту letsdoit.org.ua.

Маєш запитання? Дивись презентацію, читай інструкції для координаторів, пиши Юрію на yuri@letsdoit.org.ua – відповімо протягом трьох днів.

Зробимо Україну чистою разом!

Знаєш гарних організаторів і активних людей у своєму місті? – перешли їм цього листа! Разом – веселіше! :)

Команда організаторів акції «Зробимо Україну чистою! 2013»

Наш сайт: letsdoit.org.ua ми у Facebook: LetsDoItUkraine Twitter-стрічка @letsdoit_ua ми вКонтакте як Україна ставала чистішою http://say.tv/clean_ukraine  Про ініціативу презентація