ВСІ - НА ЗАХИСТ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ УКРАЇНИ!

22.11.2013

Рішення уряду про припинення підготовки до підписання Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом стало остаточним свідченням зриву владою підписання цього історичного документу.  Янукович вирішив перекреслити наше європейське майбутнє і здати Україну Москві.

Такі дії суперечать не лише законодавству, яке визначає євроінтеграцію пріоритетним напрямком зовнішньої політики, але і прагненням десятків мільйонів українців.

Своїми діями влада ставить під загрозу саму незалежність України, яка без інтеграції в сім'ю європейських народів приречена стати безправною провінцією в нео-СРСР, до якого нас тягне Москва. 

Це пряма зрада національних інтересів України.

Зупинити зраду і захистити незалежність України можуть лише самі українці. Для цього всі, хто усвідомлює, що лежить на шальках терезів, мають вийти на протест.

Рух "Простір свободи" закликає кожного громадянина не чекати, а діяти.

Що потрібно зараз найбільше:

1. Вийти на Євромайдан у Києві. Хоча б по кілька годин уночі чи вдень бути на Майдані Незалежності.

2. Всім, хто не може бути в Києві - вийти на акції у своїх містах. Дізнатися про час та місце у соцмережах, а де акції ще не почались - збирати людей самим.

3. Зібратися в неділю 24 листопада о 12.00 у Києві в парку Шевченка на масову всеукраїнську акцію на захист Європейського вибору.

4. Максимально широко і особисто (не покладаючись на "хтосів") поширити цю інформацію в соцмережах, медіа, електронною поштою, дзвінками та смс.

Виходьте самі і зробіть так, щоб усі Ваші друзі знали про акції і якомога більше людей приєдналося.

Майбутнє країни залежить сьогодні від кожного з нас