ДОПОМОЖІТЬ ЄВРОМАЙДАНУ!

01.02.2014

Друзі, боротьба українського народу проти диктатури Януковича потребує конкретної і дієвої допомоги кожного з нас. Ситуація дуже хитка, і від участі кожного залежить, будемо ми жити у вільній країні, чи переможе кривава диктатура.

 

Отже, ми просимо всіх, насамперед киян, дієво підтримувати Майдан. Що потрібно?

 

1. Найперше - особиста присутність кожного щодня на Майдані. Скільки можливо. Час і режим обираєте самі виходячи з Ваших можливостей.

 

2. допомога медикаментами й медичними препаратами (їх слід заносити в Будинок профспілок: 1-ший поверх, ліворуч біля входу – профілактичні засоби; 3-ій поверх – медичні засоби); інформацію про потреби Майдану можна дізнатися там же чи на www.facebook.com/EuroMaydan

3. допомога з продуктами (чай, картопля, морква, крупи, хліб, твердий сир, варена ковбаса, печиво – це те, що потрібно щодня)

4. допомога з приготуванням їжі (підходити можна в Будинок профспілок, на кухню або до будь-якого пункту роздачі їжі на Майдані: чистити овочі, нарізати бутерброди зможе кожен) та допомога з роздачею їжі на Майдані (волонтери потрібні в першу чергу в Будинок профспілок, на кухню: зранку, обідня перерва, ввечері, години з 16:00)

5. допомога з теплими речами (постійно потрібні: шкарпетки, грілки для ніг, грілки для рук, термобілизна, устілки звичайні, рукавиці) – їх можна найкраще віддавати людям з самооборони ДемАльянсу, Відсічі чи приносити до будь-якого намету на Майдані

6. допомога з нічними роботами (диспетчерська, чергування на Майдані)