У ЧЕРНІГОВІ АКТИВІСТА ЄВРОМАЙДАНУ ПОБИЛИ АРМАТУРОЮ БІЛЯ ВЛАСНОГО БУДИНКУ

10.02.2014

Активіста руху «Простір свободи» і чернігівського Євромайдану Олександра Ясенчука жорстоко побили минулої ночі в Чернігові. Троє невідомих підійшли до Сашка біля його будинку, коли він після зустрічі з іншими активістами повертався додому. Били арматурою по голові, руках та ногах. Сашко отримав травми голови та кінцівок, йому діагностували струс мозку і наклали 7 швів на голові.

Напад бандитів Олександр Ясенчук пов’язує зі своєю громадською діяльністю. Він брав активну участь у протестах в Чернігові та координував відправку гуманітарної допомоги на Київський євромайдан.

«Сьогоднішній напад  хоч і завдав мені фізичних ушкоджень, але відчуваю по собі, що він додав мені сил і загартував дух»,  – написав  Сашко своїм друзям та однодумцям.

«Дякую всім за підставлене плече, але давайте не будемо жалітися, щоб не радувати наших ворогів, які, можливо, самі організовують такі напади, щоби ми бігали до них плакатись. Дана ситуація не зламала мене і я обіцяюсь не зійти з того шляху, – журналіста, громадського діяча, який я обрав».

 

Просимо всіх небайдужих допомоги коштами на лікування нашого побратима. Допомогу можна перераховувати на картковий рахунок Ясенчука Олександра Анатолійовича в «Приватбанку» 5457 0823 9152 9372 або передавати готівкою (у Чернігові можна зв’язуватися з самим Сашком – 063-2361803, у Києві – за тел. 066-2813514 (Людмила)).