Останні новини

Петиція до президента з закликом підписати закон про заборону російського книжкового імпорту набрала необхідні 25.000 підписів
30.05.2023
Петиція співкоординатора руху "Простір свободи" Тараса Шамайди до Президента України з закликом підписати закон про заборону ввезення і розповсюдження видавничої продукції держави-агресора менш ніж за два тижні набрала необхідні 25 тисяч підписів.
РПЦ ПОВИННА БУТИ ЗАБОРОНЕНА В УКРАЇНІ
04.04.2023
Представники громадських організацій закликали український парламент захистити національну безпеку України і нарешті заборонити підривну діяльність Російської православної церкви.
УКРАЇНСЬКА МОВА МАЄ ДОМІНУВАТИ У МІСТАХ, СЕРЕД МОЛОДІ І В КУЛЬТУРНОМУ ПРОДУКТІ, ЯКИЙ СПОЖИВАЮТЬ УРАЇНЦІ
10.03.2023
«Майбутнє України залежить від здатності держави зробити незворотнім процес зміцнення української ідентичності, який відбувається на наших очах», - відзначив під час прес-конференції «Національна культура та мова в Україні: зміни в громадській думці після року війни» координатор руху «Простір свободи» Тарас Шамайда.
ЗУПИНИТИ ДЕМОНТАЖ ПАМ’ЯТНИКА ШЕВЧЕНКУ У ТРУСКАВЦІ!
28.02.2023
Міська влада Трускавця прийняла рішення про демонтаж пам’ятника Тарасу Шевченку. Громадські організації та місцеві мешканці виступають проти такого рішення.
З 7 ЖОВТНЯ АКУСТИЧНЕ НАСИЛЬСТВО НА ПАСАЖИРСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ ЗАБОРОНЕНО
06.10.2022
Ініціативу "Простору свободи" втілено в норми закону
ЗАКОН ПРО СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ КНИГОВИДАННЯ І КНИГОРОЗПОВСЮДЖЕННЯ НАБУВ ЧИННОСТІ
11.07.2022
Набув чинності Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання розвитку українського книговидання і книгорозповсюдження». Документ опубліковано в газеті «Голос України» і розміщено в публічній базі законодавства.
РАДА ПІДТРИМАЛА ЗАКОНОПРОЄКТ ПРО СТИМУЛЮВАННЯ КНИЖКОВОГО РИНКУ
25.01.2022
Верховна Рада підтримала в першому читання законопроєкт №6287 «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання розвитку українського книговидання і книгорозповсюдження».